VERTEBRA Online trening

VERTEBRA Online trening originalna je usluga koja vam pruža mogućnost da vježbate uz našu podršku gdje god se nalazili. Putem ove usluge dostupni su vam naši individualni programi i vježbe koje provodimo i u našem centru s našim klijentima. 

Svi programi su u potpunosti individualizirani i pripremaju se tek nakon  inicijalne dijagnostike.

Sve vježbe se šalju na vaš email u video formatu sa točnim rasporedom po danima uz dodatne upute.

Bilo kada i bilo gdje

Personalizirani program

VIDEO vježbe

Podrška i komunikacija

Mjesečni ONLINE program treninga = 500 HRK

Namijenjeno djeci, sportašima i rekreativcima!

Popuni podatke i započni!

Nakon što popunite potrebne podatke, poslat ćemo na vaš email informacije za uplatu i sve potrebne upute za korištenje ove usluge!

Dijastaza trbušnog mišića nakon poroda

Dijastaza (rascjep) mišića rectus abdominisa, česta je (u manjoj ili većoj mjeri) postporođajna tegoba, pogotovo kod višerotkinja.
Kada je dijastaza manja, stanje se popravlja vježbama, a rezultati su odlični.
No, kada je dijastaza toliko jaka da se ne može riješiti samo vježbanjem, potreban je operativni zahvat spajanja obje strane rectusa abdominisa šivanjem ili umetanjem mrežice.
No, i nakon operativnog zahvata, potrebno je vježbati kako bi se rectus abdominis, ali i svi drugi mišići ojačali i obavljali svoje anatomske i fiziološke funkcije.
Vježbe moraju uključivati sinergiju mišića zdjeličnog dna, svih trbušnih mišića, mišića natkoljenica, glutealne i leđne muskulature.
Radite li samo vježbe koje će uljepšati vanjski izgled vašeg trbuha, nećete puno napraviti.
Ali, uključite li u program treninga sve navedene mišiće, drastično umanjujete mogućnost nastajanja urogenitalnih problema, bolnih epizoda vezanih uz kralježnicu, a i trbuh će slijedećeg ljeta na plaži biti 🔝

Sviđa ti se članak? Podijeli ga...

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Naši savjeti
petar.jurina

Sindrom gornjeg torakalnog otvora

Sindrom gornjeg torakalnog otvora je vrlo ozbiljan problem koji se javlja zbog pritiska prvog rebra, ključne kosti te vratnih mišića (mm. scaleni) na splet živaca

Pročitajte »

Rehabilitacija tenisača

Tenis je sport u kojem su koordinacija, mobilnost i pravovremena reakcija iznimno važni (ali, zar nije tako u svakom sportu). Zato je važno da tijelo

Pročitajte »

Uzrok boli u koljenu

Bol u koljenu rijetko nastaje zbog problema u samom koljenu. Pravi uzrok bolnog koljena najčešće je u krivom položaju stopala ili kuka. Zato je prvenstveno

Pročitajte »